El teu entrenador personal per assolir tots els objectius a la teva vida

El coaching adreçat a particulars, fa exactament el mateix que el coaching empresarial, que és acompanyar a una persona en el seu procés d’auto coneixement i descoberta dels recursos de que disposa, així com identificar tot allò que el limita, per poder assolir els seus objectius i fites, en qualsevol àmbit de la seva vida.

La nostra experiència de 20 anys de treball en les empreses, ens ha demostrat que, en definitiva, no acompanyem al professional sinó a la persona, i la seva feina és tant sols un d’aquests espais de la seva vida. Cada persona amb les seves creences, valors, capacitats, emocions i corporalitat, amb tots aquells aprenentatges que li han portat l’èxit i tots aquells que l’han limitat, inicia un camí de descoberta i creixement que li permetrà assolir els seus objectius, en qualsevol àmbit o aspecte que es plantegi.

Mentre no coneixem els recursos que tots tenim a nivell mental, emocional, espiritual i corporal, no podem utilitzar-los. Mentre no ens atrevim a desafiar la nostra forma de veure el món, a qüestionar aquelles creences que potser a dia d’avui ja no ens serveixen, no tenim la possibilitat d’actuar d’una forma diferent i que ens proporcioni els resultats que desitgem.

Posarem la mirada en tot allò que avui en dia ens afecta:

  • Les dificultats per relacionar-nos amb els altres, sigui a nivell de parella, feina, família....i que ens impedeixen assolir l’eficàcia i el benestar.
  • Com transformar l’angoixa fruit de la incertesa actual, en confiança e il·lusió.
  • Com passar de la solitud i la frustració a l’equilibri i la pau interna, siguin quines siguin les circumstàncies que ens envolten.
  • I tots aquells temes que us inquieten...

En aquest espai, efectuarem diferents activitats, des de:

  • Coaching grupal a la ciutat o a la natura (tallers) a
  • Sessions individuals a les oficines de Balora.

    Tot això, amb tarifes adaptades als particulars.

Per sessions individuals trucar al: 93 783 63 21