Presentació | Què és coaching? | Quan, com i per a què | Programes de coaching | Informació sobre coaching | Contacte | Idioma: · Avís legal
 Filosofia
Presentació


Presentació personal

Lidia Paniello
lpaniello@balora.net

Sòcia-Directora de l'empresa Balora dedicada al coaching en l'àmbit empresarial, treballa amb executius, directius i comandaments d'organitzacions nacionals i multinacionals.

15 anys d'experiència com a Directora de Recursos Humans a Jazztel-CCS, ABB (Asea Brown Bovery) i Grup Pàquer. Col·labora amb Creade (Grup Adecco) efectuant Outplacement de Directius i desenvolupament professional.

Coach Ontològic certificada per The Newfield Network, ha estat formada per Julio Olalla, un dels experts en coaching de més prestigi arreu del mon. Certificada per la ICF (Federació Internacional de Coaching), Diplomada en Coaching per Coachville Spain, Practitioner en PNL (Programació Neurolingüística) per IRCO i Diplomada en Aprenentatge en Moviment per Ticinco, Rodrigo Pacheco. Màster en Direcció de Recursos Humans i Consultoria, per la Universitat de Barcelona, especialització en DRH a ESADE i amplia formació en matèria de Comunicació i Relacions Humanes.

Docent i/o conferenciant a: EUNCET, ESADE, EADA, UAB, ICF, Univ. Barcelona, Institut català de la dona, entre d'altres. Ha publicat articles en revistes del sector i ha participat en col·loquis radiofònics i televisius.

Membre de la Junta Directiva de AEDIPE Catalunya (Associació Espanyola de Direcció de Persones), Directora de la Comissió de Coaching Kairos i ex-directora de la revista Aedipecat. Membre de les més prestigioses associacions de Coaching a nivell nacional i internacional.

Entre els seus Valors destaquen: confiança, respecte, honestedat, iniciativa, coratge, compromís, entusiasme i esperit de superació.

Algunes de les seves Competències son:

· Comunicació, Empatia i Esperit de Servei.
· Planificació, Organització i Orientació a Resultats.
· Habilitats demostrades en el lideratge e inspiració de persones.

Una Prioritat : l'equilibri entre
Família, treball, desenvolupament personal, amics, esport i aficions.
Resultat: eficàcia i benestar.

Tornar a l'inici