Julio Olalla,
fundador i President de The Newfield Network, Inc., empresa de la que Balora és soci accionista.

La Presidenta de Xile, Michele Bachelet, en ser elegida, convidà personalment Julio Olalla per liderar una sessió de Treball en Equip amb el seu Consell de Ministres i Representants Regionals del Govern, durant els dies 6 i 7 de Març del 2006 a Marbella (Xile).

Julio Olalla és reconegut arreu del món, com un dels creadors i mestres en la pràctica del Coaching Ontològic, la modalitat de coaching més eficaç que existeix en l'actualitat.

Fundador i president de The Newfield Network , amb oficines a Estats Units, Xile i Anglaterra, des de 1980 lidera programes en competències comunicatives, desenvolupament personal, lideratge organitzacional i transformació cultural per a alts directius de nombroses multinacionals, entre elles NASA, NIKE, ING, Chiquita, AARP, Epson ,.... Durant 25 anys ha treballat amb més de 50.000 persones a Argentina, Brasil, Xile, Mèxic, Veneçuela, Anglaterra, Austràlia, Canadà, Espanya i els Estats Units.

Olalla i el seu equip col·laboren amb les organitzacions per desenvolupar equips de líders i directius més forts i més savis. Els líders actuals enfronten una complexitat tan gran que els sistemes d'aprenentatge tradicionals els resulten insuficients per gestionar-la.

Per la seva experiència de vida, Julio Olalla pot treballar de forma profunda i significativa amb persones de diferents orígens i àrees d'especialització. Destaca per la seva competència en guiar als altres, amb gran humanitat, saviesa i pensament innovador, a través de situacions personals i professionals summament complexes.