Navegant cap al futur
Balora ofereix als seus clients un servei exclusiu i novedós: jornades de Coaching per a Equips Directius en el mar.

La complexitat del nostre entorn, submergeix a organitzacions i directius en una “vorágine” d'activitat que dificulta la reflexió. El Coaching, com procés d'aprenentatge, obté la màxima eficàcia en determinats entorns.

Descobrirem com la pau i el silenci del mar ens connecten amb els nostres propòsits, valors i motivacions, no sempre presents en el nostre dia a dia.

Ens aturarem a reflexionar sobre la nostra organització i obtindrem una visió més amplia i amb més perspectiva de les nostres fortaleses i àrees de millora. Aquesta presa de consciència, ens permetrà avançar-nos a les demandes del mercat i adaptar la nostra estratègia empresarial als nous escenaris que es plantegen, convertint les amenaces i reptes en oportunitats de millora i èxits professionals i empresarials.

Les dinàmiques de grup, basades en l'aprenentatge experiencial i aquest espai de convivència , ens permetran desenvolupar competències directives i potenciar la confiança, la cooperació i la cohesió de l'equip , elements imprescindibles per a l'èxit de l'empresa.

“No podem córrer i aprendre al mateix temps”
Anònim